Oltiin isänpäivää viettämässä Pattijoella. Noh, sittenhän mulla oli taas kamala kiire agilitytreeneihin ja tietysti alusta hieman myöhästyin. Ensi kerralla olen ajoissa paikalla! Vetäjänä oli Anne. Ryhmäjako menee nyt että viimekesän "tähtiryhmä" + muut kisanneet koirakot klo 17-18.30 & alkeiskurssilaiset ja jatkot klo 18.30-20.

Annen ohjauksessa harjoiteltiin 13? esteen rataa. Siinä oli aitoja, putki, puomi ja A-este. Paljon valssausta. Meidän pitäisi harjoitella kontakteja, Pinja oli loikannut puomilta jo liian aikaisin, jota en kyllä ite ehtinyt huomaamaan. Putkeen meno oli myös vähän vaikeaa, ohjasin koiran huonosti, koska Pinja meni juuri siihen mihin ei pitänyt mennä. Sitten kun satuttiin oikeaan putken päähän, niin Pinja ei meinannut uskoa, että sinne tosiaan pitää mennä. Ja sit mun pitäs liikuttaa jalkoja vielä nopeammin =) ja myöskin antaa tietoja Pinjalle aiemmin, että mitä seuraavaks tapahtuu. Jalat kyllä menis nopeampaa,  mutta mun pää ei pysty toimimaan niin nopeasti ;)

Toisessa päässä maneesia oli itseharjoittelupisteitä. Yksittäisiä esteitä oli keinu, pussi, kepit ja rengas keskellä. Ihan maneesin päässä oli pieni radanpätkä, jossa aitoja ja putki. Paperilta katsottiin, että missä järjestyksessä nämä esteet tulisi mennä. 

Tää on hyvä systeemi, että saadaan tehdä itsenäistä harjoittelua toisessa päässä maneesia!

Voispa tähän jotenki saada sen radan piirustuksen mitä tehtiin tällä kertaa. Ja kun sais jokaisesta treenistä tähän blogiin lisättyä "ratakartan"..

Ai niin, tällä kertaa Pinja meni aidat hyvin! Ei muistanut mitään riman alituksia, niinkuin viime kerralla yht äkkiä alkoi tekemään.

Oonalla ja Hildalla sujui hyvin ykkösryhmäläisinä! Salaa vilkuilin radalle päin =) vaikka Oona ei mun luvannut kattoo niiden rataa =)

Nyt vain odotellaan viikko, että päästään taas liitämään