Tiistaina käytettiin Samun ja Miikan kanssa koirat rokotuksella.

Tänään agitreenit, vetäjänä Satu. Aiheena oli takaaleikkaukset. Radalla oli putkia, a-este, aitoja ja keinu. Aloituksessa Pinja hiippaili perässä ja karkasikin mennen muutaman esteen ja käyden juoksemassa melkein maneesin toisessa päässä =/  Ja sitten vielä lähdössä unohdin laittaa Pinjat oikeeseen menosuuntaan. Pistin sen vain ensimmäisen esteen mukaan ja sehän juoksikin sitten ohi toisen esteen. Elikkä katse kauemmas ja sen mukaan koira paikalleen, minne suuntaan ois tarkoitus mennä! Pinja meni nyt hyvin putkiin, keinu mentiin aika vauhdikkaasti. Jokunen rima tippui, mutta muuten rata meni kait sitten iha kivasti.. 

Itsekseen harjoiteltavana oli *puomi ja aita, * pussi ja kepit, sekä *3 aidan suora. Näissä me sit harjoiteltiin noita lähtöjä, kävelin aina kauemmas ja sit palasin palkkaamaan kun Pinja pysyi paikalla. Jos hiippaili, niin palautin sen takaisin samaan paikkaan. Jatkamme harjoituksia. Puomilla oli hyvät kontaktit.

Paikalla oli myös Pinjan lapset Katti ja Vätys. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa näitä lapsukaisia, olivat kasvaneet kovasti. Vätys oli niin komea poika ja Katti kaunis tyttö! =)