Sunnuntaina kävikin niin, että saatiin harvinaisia vieraita tosi kaukaa. He olivat ohikulkumatkalla ja tulivatkin sitten käymään. Niinpä soitin Jossulle, että jos tulenkin myöhempään treeniin ja sehän sopi. Se olikin hyvä homma, koska meidän omissa treeneissä oli ollut aika paljon porukkaa paikalla. Tässä toisessa ryhmässä oli sitten vain 2 muuta Pinjan lisäksi. Ehdinpä sitten töiden ja treenien välissä nähdä kaukaista ystävääni =)

Meillä oli 19 esteen rata. Jossa sai juosta ja lujaa! Saatiin rataan tutustuminen 5 minuuttia ihan itsekseen suorittaa, tää olikin uus juttu. Esteet oli numeroitu että tiesi mikä järjestys =) Ja siitä sitten koko rata läpi, helpommin sanottu kuin tehty. Toisen ryhmän treenaajat saivat suorittaa radan pätkissä.  Aita-keinu-aita-A-putki-putki-aita-aita-aita-pussi-pujo-aita-putki-aita-aita-aita-putki-putki-aita?? Nooh, en nyt ihan tarkkaan muista miten meillä menikään tuo koko rata läpi..  Mutta sen jälkeen harjoiteltiin vielä sitten rataa neljään osaan jaettuna. Ja meillähän oli hyvä harjoitella, kun meitä oli vain kolme. 

3 aitaa vierekkäin - - - niinku noin, tein ensin omalla tyylillä ja sit Jossu neuvo tekee valssin 2 aidan jälkee ja siitä ohjata pinja 3aidalle, meillä tulikin siinä sit hieno takaaleikkaus kuulemma sen valssin jälkeen! Saatiin kehuja =) että vissiin vahingossa tuli.. Noh mehä on treenattu ja nyt näytettiin et osataan me tämmöisiäkin ;) Mut tulikin mieleen ku kirjoitin sitä edellistä treeniä, että siellä meillä tais olla samantyylinen kohta just se missä Pia meni sinne aidan taakse hieman avustamaan.. niin nyt se siks onnistuikin niin hienosti? =) Hei, mehän saatetaan edistyä !

Oli taas tosi hyvät treenit! Kiitos! Jostakin olin lukevinani että ensi sunnuntaina olisi Käpälämäen Kunkku -kisa. Apua..