Sunnuntaina mökiltä kotiin ja hieman ehdin hengähtää ennen kuin lähdettiin Pinjan, Oonan ja Hildan kanssa maneesille treeneihin. Ohjaajana toimi Pia. Tällä kertaa meidän ryhmäläisiä oli vain 6 ja pikku koiria vain Pinja. Mä ja Pinja saatiin aloittaa ensimmäisenä ja en tietenkää ollut ehtinyt sisäistää koko rataa ja jouduinkin kyselemään että minnekäs seuraavaksi pitikään mennä. Ensin mentiin kuuden esteen U-muotoinen? pätkä, jossa oli aita, aita, A-este, putki, puomi ja aita. Sitten 12 esteen rata: aita, aita, aita, A-este, putki, aita, aita, keinu ja neljä aitaa. Mun pitäis muistaa ja ehtiä sanoo Pinjalle ajoissa esteet minne seuraavaksi ettei se ala "huutaa" mulle. Ensimmäinen keinu meni aika vauhdilla taas. Viimeisillä aidoilla piti tehä "sylkkäri" ja se olikin aikasta vaikee, tehtiin aika monesti se. Pia piirsi maahan viivan, jota en saanut ylittää, kun mä menin aina liikaa sinne toiselle aidalle ja olin sit koiran edessä. Kai se sit lopulta jotensakin onnistui..aika monen harjoituksen jälkeen! Itsekseen sai harjoitella putkeen menoja ja sit oli aita, pussi ja aita, jossa otettiin takaaleikkauksia, ne onnistuu meillä hyvin. Aidalla kokeiltiin Pinjan kanssa myös "kahdeksikkoa". Mukavat treenit taas! Kiitos!

Perjantaina lähdettiin Pudasjärvelle mökille. Viikonloppu menikin sitten mukavasti lenkkeillen, saunoen, makkaraa paistaen, mäkeä laskien ja oleillen. Poroja nähtiin ihan mökin lähellä.

Tiistaina oli viimeinen arkitottis kerta. Oikeasti meillä se olisi ollut vasta perjantaina, mutta meillä oli mökille lähtö, niin saimme käydä korvaamassa sen toisella kurssilla. Kiitos! Tällä kertaa Pinja pääsi mukaan ja meillä oli ohitusharjoituksia. Ensin tehtiin kentällä harjoituksia, mutta Pinja on niin tottunut kenttätreenailija ;) ettei se siellä välitä muista koirista. Mentiinkin sitten pyörätielle harjoittelemaan ohituksia ja että muutenkin kuljetaan nätisti hihnassa. Kyllähän ne Annin opeilla onnistui! Saatiin myös vinkkejä autojen ohitukseen ja niitä täytyy kokeilla tässä ihan piakkoin. Lopuksi oli sitten temppuharjoituksia =)