Sunnuntain treenit takana ja ohjaajana oli Satu. Ensimmäinen ohjattu harjoitus oli aita, rengas, aita, aita, putki, aita ja puomi. Aidan ja puomin välissä piti tehä "sylkkäri". Meillä onnistu tuo harjoitus eka kerralla ok. Mut saisin mennä ite lujempaa enkä jäädä oottelee koiraa, kyllä se sieltä tulee tai sit se jo menee ;)

Välissä käytii ite treenailee keinua, pujoa, A-estettä ja muuria. Maneesin päätyssä oli myös 5aidan harjoitus.

Toinen ohjattu treeni oli sit meillä aikamoista sähellystä, en ees muista kaikkea enää. Siinä oli aita, putki, aita, aita, aita, pussi, putki, aita, rengas, aita, putki ja aita. Pinja kaahasi puomille monta kertaa vaikka piti mennä pussiin, mä olin jotenki aina myöhässä siinä. Sit oli sellainen kohta missä oli puomi ja sen alla putki ja yritin juosta puomin toiselta puolelta ja koira toiselta puolelta ja ois pitäny sieltä osua putkeen mutta ei osunu.. olinkoha mä taas liian hidas ohjaamaan. Mentiin sitten samalta puolen puomia putkeen niin sitte se tais onnistua. Jossaki kohti radalla meillä tuli yhteentörmäys, että meinasin kompastua koiraani, no pysyin kuitenki pystyssä, meinas pikkusen naurattaa =) Että tämmöistä sähläystä tällä kertaa.

Oonalla oli kamera siellä mukana, mutta en tiedä mitä on tallennettuna. Mun on pakko saada jatkossa videokuvaa treeneistä. Voisin jopa kehittyä tässä harrastuksessa ja sais sitten kotona kattella virheet ja nauraa ittelleen  =) Ja oishan niitä onnistumisiakin kiva nähä videolta.