Sunnuntaina oli harjoituskilpailut ja käpälämäen kunkkukisa. Osallistuttiin Pinjan kanssa mölliluokkaan ja 1-luokkaan. Hmmm ja mitenkö meillä sit meni? 

möllirata

kapis_molli.jpg

MÖLLIT(ihanne aika 45s.)  Minien voitto meni Veltolle ja Päiville tuloksella 39.70(-5,30) rata 0 tulos 0. Pinja ja minä toiseksi tuloksella  37.74(-7,26) rata 15 tulos 15
Pinjalla tippui ensimmäiseltä ja viimeiseltä aidalta rima alas (En sitä ite huomannut, mutta kuulin radan jälkee että oli tippunu) ja tulikohan kolmas virhe pujottelussa. Meidän pitäs tota pujottelulle menoa ja koko pujottelua treenata. 3.esteelle meno eli putkeen menossa tehtiin takaaleikkaus. Taisi sitten suunnilleen mennä niinkuin olin suunnitellutkin ohjaavani.

1-luokan rata

kapis_1.jpg

 

AGI 1 (ihanne aika 43s) Minien voitto ja käpälämäen kuninkuus meni Veltolle ja Päiville tuloksella 45.34(+2.34) rata 10 tulos 12.34. Pinjan ja mun rata oli hylätty

Tää olikin sitten enempi sähläystä ja en varmasti muista mitä kaikkee me siinä tehtiin. A:n jälkee Pinja kompuroi jotenkin ja meni ihan kuono hiekkaa kyntäen ja mua rupes naurattaa ja tässä vaiheessa oli vasta kolme estettä suoritettu kahdeksastatoista =) Että hyvin alkoi. Pujottelu oli kokopitkänä toisin kuin mölliradalla ja siinä me jankattiinkin sit monta kertaa alusta. Putkelle 11 tehtiin takaaleikkaus. Enkä nyt kyllä yhtään enää muista miten meni toi vaikea kohta este 12. Loppusuora pingottiin lujaa puomi, aita ja aita.(vaikka meidät oli jo hylätty). Pinja aikoikin sit tehä hyvän ajan pinkoen kahden viimeisen aidan ali! voi ei.. Mölliradalla oli sama loppusuora ja sen se meni ihan aidat ylittäen, vaikkakin viimeinen rima tippu alas. Oli kuitenki taas hauska kokemus! Jatkamme harjoittelua! =)