Taas mä tein sen, hävitin pitkän tekstin Huuto Nooh, alusta taas.

Aamun vietin kyllä laiskotellen, mut puolen päivän jälkeen lähdettiin heinien hakuun. Autoon peräkärry perään ja menoksi. Heiniä saatiin kärry täyteen. Kun kotiin päästiin niin mun piti rientää juoksujalkaa töihin. Lähdettiin "heppatoimintalaisten" kanssa maastoon ja siellähä sai sit itse juosta taluttajana kun hevoset ravas, huh, näin huonolla kunnolla. Töistä sitten taas aikamoisella kiireellä kotiin ja Pinja kyytiin ja matkalta Oona ja Hilda.

Mehän olemme nyt saaneet "alennuksen" toiseen ryhmään Kieli ulkona eli kuljetaan siinä myöhemmässä ryhmässä kun tää meidän "oma" ryhmä oli niin täysi. No tää on ihan jees näin. Meil on lyhyemmät radat nyt =) Ja valkoiset pallot/neliöt siis meillä.

 

Eka otettiin valkeat pallot. Harjoiteltiin nollakulmasta putkeen menoa. Siinä menin jo tuonne 3.putken suulle ja siitä vas kädellä vedin Pinjan siihen eteen ja siitä sitten oikealla kädellä ohjasin putkeen ja siitä ennen pinjaa putken toiseen päähän ja siitä vas kädellä hypylle.

Sit oli valk. neliöt: 5. ja 6. putken välis oli meillä se ongelma. mä juoksin liian lähelle 6putkea enkä sitten ehtinyt kunnolla tuonne 7.esteelle. eli tarkoitus oli saada että ohjaan pinjan 5.putken päästä sinne kutoselle, että se osaa etsiä itsenäisesti putken suun. Menihän se ja mä ehdin juosta 6.putken päähän ja tehdä "persjätön" ja pinja tuli sit putkesta vasemmalle puolelle ja siitä hyppy. Pitäis aina osata miettiä nuo että ei kannata juosta vauhdilla joka esteelle vaan voi ehkä lähettää sen koiran jo menemään ja ite sit "oikaista" jo seuraavalle esteelle. Mulla tahtoo tulla aina että vauhdilla vaan eteenpäin ja juoksen sit liikaa ja liian pitkälle! Noh Hyvä että Jossu neuvoo! Nauru Ja jaksaa neuvoo aina uudestaan samatkin asiat, Kiitos!

Oma treenauksena oli 2aitaa ja sit eri treeninä oli muuri, A ja pussi.

Illalla sitten treenien jälkeen heittelin kärryn vielä tyhjäksi heinäpaaleista ja pinosin ne latoon. Tuli ihan monenmoista treeniä sunnuntaille. Sitten olikin hirmuinen nälkä..