Eilen käytiin metsässä kävelemässä.

..vaikka olin kyllä päättänyt haravoida pihaa. Samu, minä ja koirat lähdettiin sitten käymään metsässä. Lapsilta kysyttiin haluavatko mukaan, eivät halunneet ja jäivät sitten pihalle leikkimään. Tai niin ainakin luulin.. Kun tultiin takaisin, niin kas kummaa se alue oli haravoituna, minkä olin itse aikonut haravoida. Kyllä meillä on reippaita lapsia! Tai ainakin Tomi on. Ehdittiin huomata, kun tultiin pihaan, että Miikan harava lepäili puuta vasten. Kun Miika huomasi, että me tullaan, niin kipaisi nopsasti hakemaan haravan käteen  että onhan me yhdessä kovasti haravoitu ja karkkipussit tienattu  kuulemma!

Talvikin on mennyttä ja talven maneesitreenit. Kesätreenien ilmoittautuminenkin meni, no me ilmoittuduttiin hieman jälkijunassa. Saas nyt katsoa miten kesätreenaus lähtee käyntiiin. Viime aikoina on tuo oma koulunkäynti rasittanut elämää .. ja vielä tästä eteenpäinki..blääh. liekö koskaan valmistun..

Kesän näyttelyitä on hieman katseltu, että kenen kans ja minne. Näyttäis, että Pinja alkaa tiputtaa karvansa ja juuri kun oisi se Raahen näyttely suunnitelmissa. Maanantaina pitäisi sinne ilmoittautua, jos aikoo. Koulupäiväkin olisi silloin näyttelypäivänä, mutta olen jo sinne ajoissa ilmoittanut, että en aio olla koulussa. kai sitä nyt kerran saa olla pois..

 Kanalassa tiput kasvaa kovaa vauhtia! Pitäisi tehdä päätöksiä.. isoja kukkoja kaksi ja kaksi pientä kukkoa kasvamassa. Että josko joutuu laittamaan paistiksi.. Vai haluaisko joku Uolevi kukon omaksi? Ulkotarhaa täytyy kunnostaa talven jäljiltä, laittaa uusi katto ja uudet tikkaat jne. 

Kohta pitäisi myös laittaa lampaiden aidat kuntoon ja keritä lampaat ja leikata sorkat jne.

Oishan tuota hommaa, monenmoista.. Nyt meen tekemään yhtä koulujuttua, Moikka!