Lauantaina pakattiin autoon osa koirista ja itsemme eli Riina ja Veera, mää ja Samu :) Pinja jäi kotiin vahtikoiraksi ja viihdyttämään lapsia ja mummoa. Olipas Miika ja mummo käyneet lenkilläkin Pinjan kanssa ja Miika oli sitten valinnut Pinjalle sopivan pannan. Panta vain sattui olemaan Riinan ylimääräinen panta :) No hyvinhän lenkkeily oli sujunut muuten, mutta panta oli lähtenyt Pinjan kaulasta ja Pinja pääsi karkuteille. Noh, onneksi on niin hyvin koulutettu ettei se oikeasti lähde karkuteille ;) Mummo vain oli meinannut säikähtää, kun olin ennen lähtöä sanonut että Pinjaa ei sitten saa päästää irti, kun sillä on juoksu..

Illalla oltiin Seinäjoella ja suunnattiin hotelliin. Veeralle se oli ensimmäinen hotellireissu. Lähdettiin sitten ulkoiluttamaan koirat ennen huoneeseen menoa ja kas, ei ehditty kuin vähän matkaa kävellä ja mitä nähtiinkään tien päässä. Tutun näköistä porukkaa,, Jossu x 2  kävelivät vastaan koirinensa. Piti ihan Seinäjoelle asti lähteä näkemään tuttuja, kun ei niitä muuten nää ;)

Vähän jännitti että millaiset portaat ja hissit hotellissa on.. että jos meidän koirat ei uskallakaa mennä niitä. No portaat ylöspäin meni ihan ok. Alaspäin portaita Veera ei uskaltanut mennä, tassut luistivat.. Mentiin sitten hissillä ja se oli myös ihan ok. Hyvin ne osas käyttäytyä nää meidän maalaiskoirat hotellissa! Siellä oli paljon muitakin koiria asiakkaana ja haukkuääniä kuului kyllä. Riina ja Veera osasivat rauhoittua huoneessa nukkumaan, mitä nyt Vepe välillä vähän haukahti kun kuuli käytävästä muiden koirien ääniä..

Tytöt nukkuu hotellihuoneessa

Veera sai näyttelystä kp2, Riitan Paloma vei tytöistä voiton.

Tässä odotellaan kehien alkua (Kuva: Killi Hautaniemi)

Veera kehässä  (Kuva:Killi Hautaniemi)

Riina voitti oman luokkansa, jossa taisi olla yhteensä 6 narttua. Paras narttu kehässä Riina oli PN2 ja sai sertin sekä vara cacibin! Sieltä se sitten tuli ensimmäinen serti   Oli kyllä hienoa kun Riina sijoittui ja vielä sertikin tuli.

Riina kehässä(Kuvat:Killi Hautaniemi)

Irliksiä oli noin 40 kisaamassa.

Riina pääsi myös mukaan kasvattajaryhmään kolmen muun RW-koiran kanssa. Mukana oli 2 muuta kasvattajaryhmää ja Riverwolf oli sitten irlisten ROP-kasvattaja. Kello oli sitten aika paljon, ettei loppukehien alkamiseen ollut paljoa aikaa, niin päätimme jäädä vielä mukaan isoon kisaan. Ja sehän kannatti! Kasvattajaryhmiä oli aika paljon, ei tullut laskettua niitä, mutta aika täyttä oli kehässä..

(Kuva: Killi Hautaniemi)

RW-irlikset sitten hienosti  BIS 4 kasvattajaryhmä !!

(Kuva: Showlink)

Tässä näkyy vielä kaikki 4 parasta kasvattajaryhmää

(Kuva: Killi Hautaniemi)

Päivä oli siis ihan huippu päivä!!