Meillä oli 3 erilaista harjoitusta. Yksi niistä oli ohjattu. Eka omatoimitreeni oli aita, pussi, aita, A, pussi, keinu, aita ja aita. Aalta pussille tuli muutaman kerran, että Pinja alkoi haukkumaan eikä mennyt pussiin. Kai mä ite sen ohjauksen jotenkin sössin. Keinu käytiin ottaa ensin ihan yksinään, ettei tuu lentokeinua. Radan loppuun pistin namilautasen ja Pinja irtoskin keinulta hyvin kahdelle viimeselle aidalle. Ehti se kyllä nopeana tyttönä kesken radan käydä juoksee namilautasenki tyhjäks ennen aikojaa, mut teki sen vain kerran. Sillo ku meillä tuli keskeytys radalla, niin otti vähän oman luvan lähteä..

 

Sit oli toinen itse harjoiteltava aita, pujo, putki, pujo, aita. Kokeiltii ottaa sitä kokonaanki, mut enimmäksee meni pujon harjoitteluun. Pia kävikin sit antaa vinkkejä siihen ja otettiin siinä sitä, että laitettiin namilautanen eka väliin. ja ensin vain harjoiteltiin pujolle menoa ja sitä oikeeta väliä. ja siitä sitten jatkettiin kokonaa pujottelua. Mä en sais ”työntää” Pinjaa siellä pujolla väleihin vaan mun pitäis se ”vetää”. Pia näytti sen ja menihän Pinja hienosti ja nopeasti kun ohjaaja oli nopea! eli mun pitäs harjoitella ite sitä paljon nyt. Täytyy kai jotkut kepit laittaa pystyyn tuonne pihalle. Eihän tästä muuten mittää tuu ..

 

Ohjattu treeni oli aita, aita, aita, aita, putki, aita, aita, aita, putki, aita, aita, aita ja aita. Ensin mentii nuo aidat, että ohjasin vierestä. putkeen käännös persjätön kautta. Aika paljon me saatiin taas ottaa uusintoja, kun ei menny ihan heti asiat oikein. Harjoiteltiin myös sitä kauempaa ohjausta, että koira menis nuo 4 alkuaitaa kauempaa ohjattuna ja mä putken toiselta puolelta. 2ensimmäistä aitaa meni helposti ja Pia oli siellä seisomassa mutta 3. ja 4. aita tuotti vaikeuksia. Siinä oltais tarvittu Pinjalle lelua, jonka ois voinu heittää sinne aidan taa. Hitto, ku en oo muka ehtiny sinne kauppaan asti ostaa sitä tai ne missä oon kattonu, niin ei oo ollu sellaista mitä etsin. Saatiin me sitten se onnistumaan, mutta aika monesti otettiin.

Kiitos Pia!