Kumma kun tuo aika menee niin nopeasti koko ajan!

Pinjan kans on käyty agilityssa 2 kertaa nyt viime kirjoituksen jälkeen. Hmmm, mitenköhän meillä meni. Ainakin pujottelu onnistui nyt hyvin treeneissä! Toisella kerralla kepit oli laitettu, että sai käydä iteksee treenaa. Pinja meni hienosti ne. Toisella kerralla ne oli laitettu sitten radalle ja silloinki Pinja meni hyvin ne. Meillä on ollut ongelmaa, kun on treeneissä suoritettu rataa, niin aina se on tökännyt pujotteluun. Apua on siis ollut kun tein vihdoin pihaan kunnolliset kepit. Tällä hetkellä niitä on kuusi, mutta tarkoitus laittaa loputkin. Eli harjoitus tekee mestarin ;) Merja tuli vastaan kun lähdimme pois treeneistä, sanoi ettei ollut tuntea meitä, meillä oli mennyt niin hyvin! Nauru Vai miten se juttu meni Merja? =)

Riinan kanssa on käyty näyttelyissä Kemissä ja molempina päivinä Oulussa. Riina on nyt saanut tasaisesti ERInomaista =) Kemissä Riina oli mukana kasvattajaryhmässä, joka oli sitten ROP kasvattajaryhmä ja päätettiin jäädä loppukehiin. Meidät valittiin neljän parhaan joukkoon ja olihan se jännittävää.. ja niin me oltiin sitten BIS1 kasvattajaryhmä!

Kun oltiin lähdössä pois näyttelyistä niin vielä lehtikuvaaja tuli ja otti kuvan ja päästiin lehteen

1248258955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin se tuo aika tosiaan menee, Pinja täytti eilen 4 vuotta. Onnea meidän pikku Pinjalle! Onnittelut myös Pinjan sisaruksille Pietulle, Tantalle, Vaakulle ja Pekolle!

Ensi viikolla Riina täyttää 2 vuotta. Täällä semmoista pientä pentukuumettaki päällänsä ;)