Lauantai aamusella lähdettiin ajelemaan Samun ja Pinjan kanssa ensin kohti Kalajokea, josta otettiin kyytiin Anni ja Nella. Siitä sitten matka jatkui Tampereelle. Minä, Anni ja koirat menimme yöksi hotelliin ja Samu majoittui veljensä luokse.  Sattuipa vielä Mikon keikkakin sille illalle, niin Samu sai nähdä senkin samalla.

Pinjan kanssa ei olla aiemmin oltu hotellissa. Pinja osasi hyvin käyttäytyä  Välillä piti vain vähän murista, jos käytävästä kuului jotain epäilyttävää. Voimme siis jatkossakin yöpyä hotelleissa..jos vain rahat riittää ;)

Pinja hotellihuoneessa. Hmmm, kynnet taitaa olla vielä leikkaamatta tässä kuvassa ..

Mitähän mielessä?

Sunnuntaina sitten näyttelyyn. Näyttely oli ryhmänäyttely ja samalla koulutusnäyttely ulkomuototuomareille. Tuomarina Kim Vigsö-Nielsen ja hänen kanssaan monta monta muuta. Kehät alkoivat kaksi tuntia myöhemmin kuin oli merkitty. Aikasta kylmä oli siellä maneesissa. Pinjalla oli oma boksi mukana, sekä patjaa että peittoa ja takki päällä.

Pinja sai sitten punaisen nauhan ja oli oman luokkansa kolmas. Pinja sai aivan Pinjan näköisen arvostelun - Jossun sanoja lainaten =)

Tässä Pinteli kehässä

Pinjan tyttö Katti voitti luokkansa ja oli paras narttu 1 ja siitä sitten VSP! Katti sai myös sertin, joita sillä on jo vino pino.

Tässä vielä kuva, jossa oikealla Katti ja Jossu esittää

Kylmän päivän päätteeksi Big-Wood's kasvattajaryhmä vei voiton kaikista eli oli kaikkien kasvattajaryhmien kaunein! Onnea!

Kuvat on ottanut Anni Rautakoski, Kiitos Anni kuvista!