Onpas jäänyt kirjoittamatta paljon! No jos vaikka päivitetään meidän nykyinen lauma tähän.

Aloitetaan pienimmistä eli gerbiilit Elli ja Lilli asustelevat edelleen täällä ja täyttävät nyt tulevana lauantaina 2 vuotta.

Kissamme Leevi, Mörri ja Petteri. Leevikin täytti huhtikuussa jo 13 vuotta.

Koiramme Pinja 6v, Riina 4v ja Veera piakkoin 2v

 

Navetassa asustelevat

Belgianjättikanit äiti ja tytär eli Miina ja Venla

 Ranskanlupat Tessa ja Orvokki

 

Lammasluku on kasvanut kahdella eli nyt niitä on kuusi. Syyskuussa kävimme Tiinan kanssa hakemassa 2 mäyränväristä karitsaa, hyvin pikku tytöt matkustivat citikan takaosassa :) Tässä kuvassa ovat pari päivää uudessa kodissa olleet. Ovat syntyneet toukokuun lopulla. Musta mäyrä on Suvi ja ruskea mäyrä on Sade. Tytöt ovat nyt siis puolivuotiaita.

Tässä ihmetellään uusia laumanjäseniä

Mutta kuka tuo on?

Mustat lampaani Rita ja Vilma ovat 6 vuotiaita ja ruskeat lampaani Raila ja Inka ovat 3 vuotiaita.

 

Kanalan porukka

Ensimmäisistä kanoistani on jäljellä 2, Elisa ja Olga ja tietysti kukko Kulkuri. Elisa ja Olga ovat täyttäneet maaliskuussa 2 vuotta ja Kulkuri täytti elokuussa 3 vuotta. Nämä kanat ovat tulleet minulle Katajavuorelta.

Elisa

 

Sitten on Elli, Rosita, Hertta, Siiri ja Viola. Ovat kuoriutuneet täällä meillä Elisan haudonnasta 30.3.2010. Munat ovat matkustaneet meille Ahtolasta.

Rosita

 

Tipuja tänä vuonna sai onnistuneesti haudottua taas ihana Elisa. Nuoremmatkin kyllä yrittivät mutta ei onnistuneesti. Elisan alta kuoriutui 4 tipua 27.7.2011. Munia oli kyllä 8 aluksi ( 3munaa suoraan pesästä ja 5munaa hain jääkaapista kun huomasin, että Elisa on alkanut hautoa) ja tuloksena oli 4 tipua. Ja hyvät sukupuoletkin tuli taas, 3 kanaa ja 1 kukko. Kanaset saivat nimekseen Indica, Ruusa ja Essi. Kukko on nimetön ja kohtalo tuntematon. Nämä lapset ovat sitten meidän oman porukan eli Kotikartanon omien jälkeläisiä

 

Päiväunilla, Elisa äiti vartioi

 

Ja koko kanalaa vartioi hiukan isommat vahdit

 

 

Belgianjättikanit ja kissat on kuvannut Minna Lappi.